Charline

Charline 

jag är redo för heta stunder, är du?

Vad är ditt omdöme?


Logga in för att ge ett omdöme

Jag tror på tankens makt och på den fria viljan

Är du nyfiken på tarot och spådom om framtiden? Behöver Du andlig rådgivning? Är Du i ett vägval? Vill Du spå din framtid och veta dess möjligheter? Har Du kört fast och vill komma vidare i livet?

- Svaren kan finnas i tarotkorten.
Jag spår i kärlek, arbete, ekonomi, hälsa, personlig utveckling, tidigare liv mm. Ta del av mina tarotkort och få en helt ny syn på livet! Det är en oförglömlig upplevelse att bli spådd så vänta inte…

Välkommen till mig!

Jag heter Charline och är ny tolkare på Tarotguiden, Min livsuppgift är att vägleda och hjälpa mina medmänniskor att uppnå sina mål och leva lyckligt i harmoni med sig själv och sin omgivning.

Som barn var jag ofta hos mormor. Hon var en spännande person, intuitiv, medial och så spådde hon i kort. Genom henne lärde jag mig tidigt att världen inte bara är det vi ser utan att det finns flera dimensioner som vi kan komma i kontakt med, om vi vill. För mig är det lika naturligt som att solen går ner och så vet jag att den kommer att gå upp igen även om jag inte ser den under natten – den finns där. Jag har lärt mig att lita på min magkänsla. Jag är intuitiv, empatisk och en god lyssnare. Ett av livets största glädjeämnen är att kunna hjälpa andra.

Jag är ingen fatalist. Jag tror på tankens makt och på den fria viljan. Men det händer lite då och då i livet att man känner att man är på fel väg eller att man har svårigheter att fatta beslut angående val av olika saker – i dessa lägen blir Tarot en värdefull hjälpare på vägen.

Jag har naturligtvis tystnadsplikt.

Om du känner dig redo att ta första steget, är du välkommen att ringa mig för vägledning.
Kram

Alla samtal kostar 24:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
 Ja, jag vill bli medlem  
Om TarotGuiden | Kontakta oss | Cookies och integritet | Jobba med spådom | Sitemap
© 2004 - 2022 (18 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 24:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.