Estelle

Estelle 

Knulla mig hårt och kom i min mun...

Vad är ditt omdöme?


Logga in för att ge ett omdöme

(MEDIUM) Jag ger dig tydliga svar och vägledning!

Välkommen till Tarotguiden!

Medial vägledning och ett coachande förhållningssätt präglar mitt arbete. Jag har haft min mediala förmåga sedan jag föddes - utan att veta om det. Jag har ärvt en stark medial förmåga och är släkting till ett känt medium som lämnat jordelivet.

Jag har hela mitt liv levt med en radar som jag brukar kalla det som tar in alla känslor, det osagda från andra människor. Jag har många år funderat på var felet var hos mig tills jag hittade min kraft att hjälpa och vägleda andra genom att dela med mig av mina gåvor - det ger mig lycka!

Jag har valt att leva i total renhet då jag som mycket känslig person lätt påverkas. Jag vill inte låta några gifter påverka min starka kanal och intuition som Medium.

En ärlig fråga besvaras alltid av ett ärligt svar av mig. Jag ser i bilder vad som händer i ditt liv just nu. Genom att titta på ditt nuläge inom en viss situation hittar vi nyckeln för att låsa upp låsta positioner eller vägval du står inför livet.

Du bestämmer hur långt vi ska gå, tillsammans och vilka dörrar vi ska öppna - tillsammans finner vi svaren.

En ny start, en bekräftelse, en ljusning i en besvärlig situation eller kanske bara en suck av lättnad kan befinna sig bara ett telefonsamtal i väg.

Jag har 100% tystnadsplikt.
Hos mig är du trygg, jag förstår dig snabbare än du tror.

Ring mig för klar och tydlig hjälp!

Välkommen min vän
kram Estelle

Alla samtal kostar 24:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
 Ja, jag vill bli medlem  
Om TarotGuiden | Kontakta oss | Cookies och integritet | Jobba med spådom | Sitemap
© 2004 - 2022 (18 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 24:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.