Om Tarotguiden
Tarotguiden är ett företag som på ett seriöst sätt förmedlar kontakt mellan dig och erfarna tydare. Alla har stor erfarenhet och kunskap. De flesta använder tarotkort i sitt arbete. Varmt välkommen, vi hoppas du hittar svaren du söker.

Tarotguiden erbjuder ett stöd i vardagen

Här erbjuder vi dig råd, tips och svar på dina frågor. Det kan gälla livet, kärleken, yrke eller arbete, karriär eller vad du funderar på just nu. Vill du ha svar eller någon att prata med om dina tankar, ring oss. Vi kan kan hjälpa dig. Tarotguiden använder tarotkort under samtalet och via tarotkorten kan vi hjälpa dig att hitta svaren du redan har inom dig.

När du ringer för att bli spådd via tarot kopplas du hem till en mycket erfaren tarotvärdinna som hjälper dig vidare. Vägledaren sitter hemma privat i en lugn miljö, och kan fokusera på dig och dina tankar och frågor. Vi som finns här gör detta med själ och hjärta, en del av oss går även att nå privat via möten. Ring nu, du kommer garanterat att bli nöjd.

Vi spår inget om sjukdom och död eller liknande.

Kontakta oss

- Söker du jobb?
Jobba med Tarot, klicka här

- Vill du kontakta oss?
Skicka oss ett email på [email protected]

Tarotguiden
Box 7378
187 15 Täby
Kundtjänst 08-505 229 29


Är det vanliga personer?
Nej, det är inte vanliga personer, alla som jobbar hos oss uppever att de har en unik talang att spå, tyda och se in i framtiden. Alla är goda människokännare och väldigt intresserade av att få hjälpa dig. Alla samtal kopplas live och anonymt direkt hem till resp person.

Den jag ringde var upptagen, måste jag betala?

Har du ringt 0939-204 00 79 så kostar det from att du blir informerad om kostnaden, tills du lägger på luren.

Är samtalen privata?
Alla samtal sker helt privat. Du kopplas anonymt hem direkt till den person du valt att prata med. Precis som vid ett vanligt telefonsamtal finns det ingen ytterligare som kan lyssna på vad ni säger. Den du pratar med kan inte heller få någon information om vem du är, vad du har för telefonnummer eller liknande, hon vet bara det du själv berättar.