Hantera stressen

2024-09-11 09:35:50 av Liza

Hej alla fina! Nu har jag blivit super förkyld som jag inte hade räknat med. Har väl känt det varit ansträngt att ge så mycket av mig själv till så många runt omkring mig. Vilket resulterade med att kroppen sa stopp. Vet inte hur ni hanterar förkylningar på bästa tänkbara sätt. Jag använder nässköljning och får i mig ingefära och citronvatten samt te med honung. Dock tycks det just nu inte hjälpa… Här kommer några rader för idag… Med största kärlek och respekt uppmanas vi nu att avgifta vår värdefulla och känsliga kropp! Hjälp dig att utveckla livsbejakande sätt att hantera stressen. Du kan också mildra din sorg över att göra dig av med gamla vanor. Ge din oro och dina bekymmer till universum och känn vilken underbar ro det är att ha en ren kropp. Din kraft inom dig är stark och då du lyssnar till dig själv dp tar du rätt beslut i livet. Allt du vill klara av och skapa framöver klarar du av utan problem bara du lyssnar till dig! Din styrka är oändlig Ta hand om er Kram ❤️



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.