Jobba som spådam 2023

Jobba som spådam 2023

Är du välsignad med en medial förmåga? Kunnig att läsa och tyda Tarotkort? Vill jobba som spådam, medium eller sierska? Hjälp våra kunder med rådgivning, tarotkort och spådom. Att jobba som spådam med eller utan tarotkort via telefon är en mycket bra kombination.

Jobba som Spådam

Vill du ha ett bekvämt extrajobb hemifrån där du kan tjäna pengar och få hjälpa våra medmänniskor samtidigt? Vi söker dig som har något speciellt, du som kan tyda spå, läsa tarotkort, eller har en unik gåva. Känner ett "kall" att hjälpa andra, du vet säkert med dig om det stämmer in på dig. Är du en lyhörd och inkännande kvinna eller man som vill jobba på vår tarotlinje?

Är du plikttrogen, vägledande, empatisk och har ett stort behov av att prata insikter, tarot, livet och relationer? Det är viktigt att dialogen och möjligheten att hjälpa andra är det som lockar, även om det kan vara ett bra sätt att tjäna extra pengar. Man kan tjäna bra på att jobba med spådom, men de flesta har det som en extrainkomst bredvid studier eller annat jobb. De som lyckas bra är de som är lyhörda, fokuserade och hängivna tillsammans med våra kunder.

Hur fungerar det att jobba hos TarotGuiden?

Jobbet innebär att du svarar på telefonsamtal från vår tarotlinje och guidar våra inringande kunder utifrån deras frågeställning. Vår telefonväxel kopplar samtalen anonymt hem till dig. Du sitter hemma bekvämt i din egen bostad och tar privat emot samtalen. Du är alltid 100% anonym när du jobbar på telefonlinjen. Bra ersättning med flera bonusnivåer.

Vad krävs för att jobba med spådom hos oss?

Tarotguiden strävar efter att vara nordens bästa tarotlinje, med din hjälp kan vi vara det. Men det innebär att vi ställer höga krav på dig, och på oss själva.
Vi söker nu för fler mediala rådgivare, spådamer, medium, sierskor, tarotläggare och andra med medial förmåga. Du behöver inte ha någon formell utbildning men ett plus om du är certifierad av något slag. Vi ser gärna att du har varit i kontakt med dina mediala förmågor under många år och är bekväm med att tillämpa dem i praktiken.

 Minst 30 år gammal
 Medial eller inkännande gåva
 Genuint intresse för livets samtal
 Kall för rådgivning, spådom och hjälp
 Arbeta regelbundet och ostört
 Har talets gåva och är verbal
 Bild/er att visa (företrädesvis ansiktsbild)
 Tillgänglig för samtal 60-80 tim/mån

Fyll i Ansökan om Spådomjobb

Känner du att arbetet som spådam passar bra för dig så fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.
Förnamn och Efternamn:
 
Epost:
Telefonnummer:
Ålder:
Tidigare erfarenhet av telefonjobb:
Jag har ansiktsbild att visa på min profil:
Är certifierad eller utbildad:
Besitter en medial gåva:
Kan jobba minst 60 tim/mån:
Instagram:
Facebook:

Varför jag passar bra för jobbet:


Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.