Anna

Anna 

Available

På Tarotguiden sen 2024
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

  Online för 3 tim sedan
Ring Anna 0939-204 00 79

Heh välkommen till mig

Hej jag funkar som ett bollplank där jag hjälper dig att komma underfund själv med hur du ska gå till väga tex i jobb eller relationer. Jag kan se hur han eller hon känner för dig. Jag är medial och har varit det i hela mitt liv. Jag har övernaturliga färdigheter. Eller snarare en bra intuition på andra. Jag kan känna hur din tvillingsjäl mår och jag kan se vem som är det. Jag kan svara på de flesta frågorna. Jag har bra intuition. Jag är stark jag har varit med om många motgångar så jag vet hur det är att vara människa. Och ser mig själv som väldigt stark.

Metod

Jag känner in genom mediation efter att du ställt din fråga och får upp bilder i huvudet på hur din situation ser ut

Bakgrund

Min bakgrund. Jag är från Sverige och har bott här hela mitt liv. Jag har haft många motgångar och varit djupt deprimerad och haft det jobbigt med känslor men ta vare ett annat medium så lärde jag mig att bli mer jordad.

Arbetsområden

Jag fokuserar på att stärka människan och få dem att ta det rätta beslutet för dem. Jag ser till att du kan lägga på och känna dig lugn.

Etiska riktlinjer

Jag tycker det är viktigt att ta det lugnt. Att inte stressa. Och det är viktigt att ha ett dagligt program. Att alltid gå tillbaka till sin högre makt. För mig är det inte viktigt att du är troende du får gärna vara ateist men det är viktigt att man eller alla har en källa dem kan luta sig tillbaka på. Jag tycker det är viktigt att vara humble och snäll. Inte köra över andra i yrkeslivet och i privatlivet.

Anna har haft sin gåva och väglett andra sedan 2000.
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.