Horoskop för Kräftan Vecka 29 2024

Horoskop för Kräftan Vecka 29 2024

Kräftan, det fjärde tecknet i zodiaken, är känd för sin känslighet, intuition och omsorgsfulla natur. Som ett vattentecken styrt av Månen, är Kräftan ofta associerad med emotionell djuphet, familj och hemliv. Deras period sträcker sig från den 21 juni till den 22 juli, en tid då sommaren är som mest frodig och livet kretsar kring hem och familj.Kräftan är ofta betraktad som det mest vårdande och skyddande tecknet i zodiaken. De är djupt känsliga och empatiska, vilket gör dem till utmärkta lyssnare och rådgivare. Deras starka band till hem och familj är centralt i deras liv, och de strävar efter att skapa en trygg och kärleksfull miljö för sina nära och kära. Dock kan deras känslighet ibland leda till överkänslighet och humörsvängningar. Kräftan har också en stark inre värld och kan ibland dra sig tillbaka in i sitt skal, särskilt när de känner sig hotade eller osäkra.

Mer om stjärntecknet Kräftan

I relationer är Kräftan lojal och hängiven, men kan ibland vara besittande och ha svårt att släppa taget. De behöver en partner som förstår deras djupa känsloliv och som kan ge dem det emotionella stöd de behöver. På arbetsplatsen är Kräftan ofta intuitiv och kreativ, med en stark känsla för detaljer. De trivs bäst i miljöer där de kan ta hand om andra och där deras omsorgsfulla natur uppskattas. Som ett vattentecken är Kräftan djupt rotad i sina känslor, vilket ger dem en unik förmåga att förstå och relatera till andra på en emotionell nivå. Deras intuition och empati gör dem till värdefulla medarbetare och djupa vänner. Sammanfattningsvis är Kräftan ett stjärntecken som symboliserar känslighet, omsorg och en stark koppling till hem och familj. Deras djupa känsloliv och starka intuition gör dem till pålitliga och omtänksamma individer i alla sammanhang de befinner sig i.


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.