Naya

Naya 

Hej! Jag heter Naya och jag är en tarotkort läsare, astrolog och en spirituell person. Jag får ofta höra att mina läsningar är så mysiga och bekväma och även att jag har "berättarröst".

Vad är ditt omdöme?


Logga in för att ge ett omdöme

Kärlek och mysighet

Jag läser mest om dig alltså din dåtid, nutid och framtid eller kärlek, healing, mående, olika situationer och problem med mina kort men jag kan läsa om andra områden ändå. Jag även kan lite om drömtydning men jag tycker inte om att spå om ödesdigra frågor liksom sjukdomar, graviditet, döden osv.

Tveka inte och fråga mig gärna och berätta ditt situation. Även om du har ingen fråga kan vi se vad korten har att säga för dig alltså saker du behöver höra. Jag tolkar kort på svenska, engelska och även arabiska så du kan prata med mig på det språket som du känner dig mest trygg i. Du är varmt välkommen att ringa mig!

Alla samtal kostar 24:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
 Ja, jag vill bli medlem  
Om TarotGuiden | Kontakta oss | Cookies och integritet | Jobba med spådom | Sitemap
© 2004 - 2022 (18 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 24:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.