Magiska stenar

2024-02-20 01:58:10 av Emmy

Hej alla vänner, häromdagen tänkte jag på detta med kristaller och andra magiska stenar. Jag har ett minne sen jag var barn om det. Min gamla farmor berättade en gång om att man kan hitta magiska stenar på stranden av en älv som rann förbi den lilla byn hon bodde i. Hon berättade nämligen att om jag hittade en sten med ett håll i mitten kunde jag använda mig av den för att jag skulle kunna se i feernas rike och även komma i kontakt med dem. Tänk vad spännande för mig som barn få denna möjligheten. Låt oss säga att jag hade en oplockad gås med Tandfen som hade glömt lämna ett mynt dem senaste två gångerna när jag hade tappat mina mjölktänder och jag ville gärna fråga henne varför hade hon glömt betala för dem. Iallafall med åren när jag lärde mig mer om det förstod jag att hon använde denna typen av stenar för att öppna en slags portal för att få svar på sina frågor. Föreställ dig en kristallkula fast i detta fall en sten med ett håll i mitten. Jag fick även lära mig att dessa stenar är lyckobringande, fyllda med positiv energi och har en lugnande effekt på den som besitter den. Man kan ha dem runt halsen som en amulett. Så nästa gång när ni är i skogen, eller på en strand vänd blicken mot marken, för där Moder Natur har lämnat många gåvor och dem kostar ingenting. Dessa stenar behöver du inte ladda upp med energi på något sätt eftersom dem är redan laddade av många år av återspeglande i månsken ute i den vilda och har aldrig blivit påverkade av andra människors energi. Ha en fortsatt trevlig dag!Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.