Jennies tarotlinje

Jennies tarotlinje 

✨ nu är jag inloggad så det är bara att ringa in :)

På Tarotguiden sen 2024
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

  Online för 27 dag sedan
Ring Jennies tarotlinje 0939-204 00 79

Jennie’s Tarotlinje

Hej och välkommen till min sida här på TarotGuiden!
Jag kallas för Jennie, är 35 år och har som alias ”Jennies Tarotlinje” på telefonlinjen. Jag hoppas vi ska trivas ihop :)

Jag arbetar främst med tarotkort och pendel som mina verktyg och spår gärna i kärlek/relationer, karriär eller när det gäller ekonomin. Du kan även ringa mig bara för att få stillhet en stund och få lätta ditt hjärta, att få prata ut om du går igenom svårigheter i livet just nu. Det kan vara skönt att prata med någon som är en tredje part som bara finns för dig och dina behov där du befinner dig just nu. Jag har arbetat med människor i hela mitt liv, i olika åldrar och med olika slags svårigheter/utmaningar i livet och är utbildad socionom, vilket innebär att jag kan arbeta coachande och stöttande utifrån ett professionellt perspektiv.

Jag har lätt för att känna av energier och älskar att arbeta med människor, det är mitt kall i livet. Jag hoppas du ska känna dig välkomnad och att du känner dig nöjd efter våra samtal, det är det viktigaste för mig. Även om man kanske inte alltid får de svar man väntat sig eller vill ha när man blir spådd.

Välkommen
Jennie

Arbetsområden

Jag fokuserar på vägledning och stöd utifrån där du som kund befinner dig, arbetar med samtal och att lyssna in dig. Det jag anser mig själv vara bäst på är att spå kring kärlek/relationer, arbete/studier alt. karriär samt ekonomi.

Etiska riktlinjer

Jag arbetar med principen att jag inte spår om frågor relaterat till dödsfall, medicin, hälsa, sjukdomar/diagnoser, juridik eller spel. Den kund jag pratar med är den som samtalet utgår från - och är det något du undrar om det är okej att fråga om så kan du bara få ett nej i värsta fall. ❤️☺️

Jennies tarotlinje har haft sin gåva och väglett andra sedan 2002.
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.