Solstoft

Solstoft 


På Tarotguiden sen 2024
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

  Online för 9 dag sedan
Ring Solstoft 0939-204 00 79

Hej du fina,

Min talang är att jag gör mig helt "tillgänglig" när jag spår.
Universum använder mitt språk och mina referenser men meddelandet är bara för dig.
Jag förskönar inget.

Jag har stor erfarenhet av att läsningar inom kärlek, relationer, karriär och hälsa men också inom mer esoteriska frågor som spiritualitet, andlighet och religion.

Glöm inte att du är fullkomlig som du är och redan har alla svar inom dig.
En läsning hjälper egentligen bara till att bryta gamla tankebanor och att påminna dig om att universum har en plan för just dig.

Varmt välkommen till mig
Solstoft

Metod

Jag använder mig av samma metod som när jag ger Reiki Healing i mitt yrke som massageterapeut. Jag försöker, så gott det går, att utplåna mitt ego och göra mig till ett tomt talesrör för universum, naturens kraft eller chi-energin (kärt barn har många namn). Sedan använder jag min intuition och erfarenhet för att ge dig ditt budskap, när jag spår existerar bara du och din fråga.

Bakgrund

Jag har varit intresserad av tarot sedan tonåren. Jag läste mycket böcker och gick någon kurs men måste varit för obalanserad för att korten skulle tala till mig då. När jag blev gravid för första gången 2019, precis när Covid bröt ut, sköljde kortens budskap över mig. Jag har aktivt arbetat med korten sedan dess både privat och inom mitt företag.

Arbetsområden

När jag gör en läsning på mig själv handlar det ofta om att lägga upp en plan inför framtiden, jag gör det både en gång i månaden och en gång per år. Det kan även bli en spontan läsning då och då när jag känner mig obalanserad.

Korten är trogna vänner som alltid finns där!

Spår jag andra börjar vi med att du får tänka på den fråga som ligger dig närmast hjärtat, det går bra om du vill uttala den högt också, sedan gör jag en läggning utefter vad jag får till mig om dig. Du kan välja om du vill berätta om dina funderingar eller om du bara vill lyssna på vad jag har att säga.

Det roliga med detta jobbet är att varje läggning är unik och man vet aldrig vad som ska hända!

Etiska riktlinjer

Jag svarar inte på juridiska eller finansiella frågor. Jag svarar inte heller på frågor gällande när du ska dö eller kommer få någon sjukdom.

Känner du dig ängslig eller rädd för att få en läsning råder jag dig att vänta med samtalet tills känslan har ändrats och det känns rätt.

Solstoft har haft sin gåva och väglett andra sedan 2020.

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.