Anna-Ida

Anna-Ida 


Vad är ditt omdöme?


Logga in för att ge ett omdöme

Är en lugn å god lyssnare.. Vill hjälpa å ge dig positiv energi ...

Långt ute efter Västkusten bor jag Anna-Ida, jag har två katter och trivs med livet på landet.

Är Diplomerad Tarottolkare och känner även in med mitt öppna sinne.. ( Även Kallat Empatisk )

FINNS HÄR DAG SOM NATT.. Så känner Du för ett samtal med mig även Nattetid... Då ringer du....

Jag vill hjälpa dig med det som kanske känns tungt och svårt, eller står i vägen på din livsväg.
Kanske vill Du bara prata med någon som vill lyssna på vad du har inom dig och som vill ut.

Vi har ett liv här och nu på jorden. Och är ju värda att få känna ett inre lugn och även att få må bra. Det borde ju vara en självklarhet för oss alla, eller hur !!

♥ Om allt känns väldigt ensamt när det blir storhelger ... Då ska Du veta att jag Anna-Ida kan du alltid ringa till om du har behov av lite sällskap en stund, jag finns här i stort sett dygnet runt.

Jag gillar att tala med dig, oftast mår man så mycket bättre av att få tala med någon bara och det vill jag från djupet av mitt innersta hjärta att just Du ska få göra, så ring då mig.... ♥

Så se till att ta tillvara på det och prata med mig, så försöker vi tillsammans finna den bästa vägen där ljuset, glädjen och värmen finns...

Jag har genomgått livets prövningar och har stor livserfarenhet, så jag tror mig kunna hjälpa och stötta dig, kanske även kunna ge dig lite goda råd som ger en positivare livsväg för dig i livet och även i din framtid.

Till Min Hjälp har jag mina Tarotkort, Min Intuition och känner stor empati för Dig som ringer......

Har även jobbat inom äldrevården och äldreomsorgen som sjukvårdsbiträde, så jag har sett det mesta och vet hur hårt och ensamt livet ibland kan vara eller bli för många. Att försöka se livet från den positiva och ljusa sidan är något som format mig de senaste åren och det ger mig så mycket tillbaka.

Använder även min livserfarenhet och är också en god lyssnare om du har något du vill tala med mig om. Jag vill att alla ska få må bra och få ut det bästa av livet här och nu. För det är vi alla värda som lever på denna jord.

Och en sak till: - Allt som vi talar om stannar alltid mellan oss två, så är det, det kan jag lova dig. Mycket ljus och Värme sänder nu jag Anna-Ida till dig och Varmt Välkommen är Du att ringa till mig.

Kramar från Anna-Ida

Anna-Ida är Diplomerad Tarottolkare


Alla samtal kostar 24:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
 Ja, jag vill bli medlem  
Om TarotGuiden | Kontakta oss | Cookies och integritet | Jobba med spådom | Sitemap
© 2004 - 2022 (18 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 24:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.