Thecelestialmoonchild

Thecelestialmoonchild 


På Tarotguiden sen 2022
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Välkomna till mig

Hej och välkommen till mig.
Jag heter Agnes och har genom hela mitt liv varit spirituell, det började redan som barn med ett enormt intresse för kristaller och tarotkort. Under flera år har mina vänner vänt sig till mig för att få svar på frågor stora som små med hjälp av mina tarot- & affirmationskort eller pendeln, detta har gjort mig till en bra lyssnare som hör även saker som inte ens sägs.
Att fördjupa min kunskap kändes viktigt då jag brinner för att hjälpa mina medmänniskor. Jag har gått tarot kurser och utbildat mig till healer, är idag Reiki Healer, diplomerad i Reiki I & II.

Ibland kan det vara så att vi står i ett vägskäl, känner oss vilsna eller att en situation känns omöjlig.
Det är då jag med hjälp av tarotkorten och mina kunskaper kan erbjuda dig vägledning för möjliga utgångar eller hur du bör tänka. Ofta har vi svaren inom oss men våra yttre energier blockerar dem på olika sätt.
Taroten kan vara ett fantastiskt bra terapeutiskt verktyg för att släppa envisa blockeringar, få svar på frågor och jobba med oss själva.

Både inom jobbet och på min fritid jobbar jag även mycket med kristaller och deras energier vilket jag har ett stort intresse i. När jag inte jobbar älskar jag att vara i naturen, grunda och centrera mig och jag försöker hela tiden att leva i nuet.

Att du läst detta är ett tecken från universum så tveka inte på att ring. Oavsett om du vill du ha klarhet i en specifik fråga, vägledning i något som tynger eller oroa dig eller bara ta reda på vad universum har att säga dig.
Ser fram emot just ditt samtal

Kärlek & ljus
Agnes

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.