Sandra

Sandra 


Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Vägledande samtal

Vi hamnar alla någon gång i situationer där vi behöver någon att samtala med. Som utbildad samtalsterapeut kan jag hjälpa dig att sortera dina tankar och arbeta för att reducera din ångest.

Ett samtal med mig går till så att vill du så kan jag berätta lite kort om mig själv och vad jag kan hjälpa dig med, sedan får du berätta vad du önskar prata om.
En början till detta kan vara att jag frågar dig hur du mår. Jag tror på att våga se tillbaka på orsaken till ett visst mående för att därefter komma på rätt bana i livet igen. Men ibland så behöver man bara någon som lyssnar och hör vad du säger, då finns jag här också.

Jag har länge arbetat som lärare inom vård och omsorg men också som behandlare där jag haft bearbetande samtal. Jag har även bedrivit egen samtalsterapi och tagit emot klienter online och via telefon.

Tveka inte att kontakta mig om du behöver någon att prata med!

Allt gott
Sandra


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.