Stina

Stina 


På Tarotguiden sen 2022
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Vägledning med stark intuition


Mitt namn är Stina, jag har alltid haft en stark intuition, sanndrömmar och lätt för att få kontakt med det andliga, både vad gäller människor och djur.

Jag har flera års erfarenhet av att jobba med naturlig hälsa, healing och energier. Under de senaste åren har jag även haft andlig kontakt med många djur.

Jag är utbildad inom vägledning, holistisk hälsa, healing och andlighet. Mina naturliga förmågor att känna in energier och vilja hjälpa både människor och djur har lett mig in på de vägar jag gått.

Jag använder verktyg som min intuition, tarotkort och andliga guider, för att ge en så personlig och relevant vägledning som möjligt. Alla svar du behöver finns inom dig, men jag har full förståelse för att det inte alltid är lätt att hitta svaren. Jag är glad om jag kan vägleda dig och bringa en del klarhet i frågor som rör sig inom dig.

Vi är här för att dela gåvor med varandra, och varje nytt möte har något att ge.

Med kärlek,
Stina

Stina är inte aktiv längre

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.