Mariana

Mariana 

Välkommen att ringa! Som alltid med kärlek, Mariana

På Tarotguiden sen 2022
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Medial Intuitiv Tarot

Du får vad du fokuserar på

Mariana arbetar med ljuset, änglarna och guider samt intuitivt med tarotkort som hjälpmedel. Hon har flera års erfarenhet och kunskap inom energiarbete och erbjuder hög personlig kvalité på medial vägledning, tarotläsning, distanshealing och kanalisering från andra sidan tillsammans med dina guider vid kontakt.
Alla läsningar är individuella och utformas efter ditt behov. Mariana arbetar utifrån principen att allt som behövs (budskap, kanaliseringar m.m) kommer fram under din läsning.
Hon arbetar så klart utifrån tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer. Inga obehagliga budskap vidarebefordras.
Mariana tittar på de områden du önskar få vet mer om i ditt liv och hjälper dig att få svar på de frågor och tankar du har men tittar även på vad du kan göra för att på bästa sätt komma vidare.

Att ha kontakt med Mariana är lika effektivt som om ni skulle träffas i verkligheten då hon kopplar upp sig energetiskt på dig. Under hela sessionen kommer healing ske via distans om du önskar. Var av det är viktigt att dricka ett glas vatten innan samtalet och ett glas vatten efter.
Innan Mariana börjar arbeta med dig förbereder hon sig meditativt. När samtalet börjar kopplar hon upp sig på dig och dina guider, änglar och andra hjälpare och tonar in sig på de ämnen du önskar samt tar ner det budskap och det som är viktigast för dig att veta just nu i ditt liv.

Välkommen!

Medium Marianas omdömen:

7 mar 2023
5 /av Anonym (samtal)
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.