Mariana

Mariana 


Vad är ditt omdöme?


Logga in för att ge ett omdöme

Välkommen - Medial Intuitiv Tarot

Mariana arbetar med ljuset, änglarna och guider samt intuitivt med tarotkort som hjälpmedel. Mariana har 10 års erfarenhet på detta sätt och har stor kunskap inom energiarbete. Mariana har möjlighet att erbjuda hög kvalité på medial vägledning, tarotläsning, distanshealing och kanalisering från andra sidan och med dina guider vid kontakt.

Mariana arbetar utifrån tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer. Inga obehagliga budskap vidarebefordras. Mariana hjälper dig att få dina svar du söker på dina frågor och tankar och tittar även på vad du kan göra för att på bästa sätt komma vidare. Mariana tittar på de områden du önskar få veta mer om i ditt liv.

Att tala med Mariana i telefon är lika effektivt som om ni skulle träffas i verkligheten då Mariana kopplar upp energetiskt på dig. Under hela samtalet kommer healing ske via distans om du önskar. Var av det är viktigt att dricka ett glas vatten innan samtalet och ett glas vatten efter.

Innan Mariana påbörjar sitt samtal med dig förbereder hon sig meditativt och kopplar upp sig. När samtalet börjar berättar du för Mariana vad du vill ha hjälp med eller vad det är du undrar. Mariana kommer därefter koppla upp sig på dig och dina guider, änglar och andra hjälpare. Därefter tonar Mariana in sig på de ämnen du önskar samt tar ner det budskap och det som är viktigast för dig att veta just nu i ditt liv.

Välkommen att ringa


Alla samtal kostar 24:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
 Ja, jag vill bli medlem  
Om TarotGuiden | Kontakta oss | Cookies och integritet | Jobba med spådom | Sitemap
© 2004 - 2022 (18 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 24:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.