Dakini

Dakini 


Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Står du inför ett vägval, eller känner du att du står på samma plats och stampar?

Hej
Oavsett om du har funderingar kring livet i stort, rikedom, kärleken, din hälsa, olika relationer, arbete, företagande, så kan du få information som kan ge dig ökad känsla av kontroll över din situation, ditt nästa steg, din riktning och inställning. Och min ambition är att du ska kunna lugna ditt sinne och hitta en inre styrning för att kunna fatta stödjande beslut i ditt liv, i alla situationer.

Så länge jag minns så har jag kommunicerat med andra sidan och framfört stödjande budskap till människor på deras livsväg. Jag är säker på att vi alla har en förmåga att kommunicera med andar, det förflutna, framtiden. Ibland behöver man bara lära sig det igen.

Jag hjälper människor att använda sin mediala förmåga, sitt seende på ett sätt som styrker livscykeln. Jag har en fallenhet att kunna se helheten men även detaljer, som ibland kan vara avgörande i dina livsval. Till min hjälp har jag olika tarotkort, men även mina guider och olika väsen, beroende på vad som ska kanaliseras. Ibland kan det komma in någon anhörig eller guide, från dig, som vill göra sig hörd.

Vi kommer alla lämna detta jordeliv, någon gång, även det här livet, så jag fokuserar inte på tid och datum över din fysiska död. Men vill du ha information om dina tidigare liv, som fortfarande påverkar dig, så kan vi gå igenom dem med dig.

Jag finns till för att serva dig, i ditt liv, när du kan behöva det, eller känner dig extra vilse, så låt oss höras.

Varma kramar till dig / Dakini
Ring Dakini 0939-204 00 79


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.