Theonia

Theonia 

Just nu ingår manifestering i alla mina healingar för att starta ditt 2022 med kraft och kärlek, vilka drömmar vill du uppnå i år? ✨

Vad är ditt omdöme?


Logga in för att ge ett omdöme

Mitt kall i livet är att få möjligheten att läka och vägleda andra

Hej, jag heter Theonia och jag är Usui Reiki Master, certifierat medium, certifierad kristallhealer, häxa, runmästare och spirituell vägledare.
Jag hjälper dig gärna praktiskt och magiskt med läkande örter, löser stagnerad energi, häver förbannelser/andras negativt manifesterade energi. Jag använder också mycket av reconnective healing, runmagi och kristaller. Jag utför gärna olika magiska ritualer, månceremonier och sejdar för att du ska uppnå just dina önskningar och finna de svar som du söker.

De verktyg jag främst använder mig av är orakelkort och runor, men har även erfarenhet av tarot sedan elva års ålder. Jag är född medial och i ett samtal med mig kan jag sända healing till personer, djur, situationer, platser och relationer. Jag har fått förmånen att kanalisera meddelanden och råd från guider och änglar och förmedla gudinnekontakt. Jag kan även hjälpa dig att läka trauman från tidigare liv.

Min kontakt är främst med högre väsen såsom spirituella guider, naturväsen/kraftdjur och änglar. Bland ärkeänglarna är det i huvudsak Raziel, Uriel och Mikael som jag har en relation till.
Jag arbetar på många plan samtidigt och healing, siande och medial vägledning kan alla vara lika aktuellt för helheten när jag har en sittning. Men jag kan även förmedla kontakt med anhöriga från andra sidan under en session om de ändå har vägarna förbi. Jag är duktig på att läsa auror och chakran på distans och även att ge bl.a chakrabalansering över telefon.

Mitt kall i livet är att få möjligheten att läka och vägleda andra på sin personliga och magiska resa genom livet och att få chansen att förmedla den kärlek som universum har i överflöd, men som man kanske inte alltid är förmögen att ge till sig själv.

Må kärlek belysa er väg. ✨

Alla samtal kostar 24:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
 Ja, jag vill bli medlem  
Om TarotGuiden | Kontakta oss | Cookies och integritet | Jobba med spådom | Sitemap
© 2004 - 2022 (18 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 24:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.