Bella

Bella 

Varmt välkommen till Bella , Jag hjälper dig att finna en väg framåt i ditt liv.

Välkommen till Bella

Mitt namn är Bella och jag är ett medium, med arvsanlag och släktingar med mediala förmågor i flera generationer bakåt.

För mig är det viktigt att du ska känna dig trygg, jordad och få mer klarhet och styrka efter vårt samtal.
Mitt mål är att hjälpa dig att komma vidare mot ett bättre liv eller komma vidare i en situation, genom att du får klarhet och att vi tittar på möjligheterna och vad som kommer fram.
Visdomen och klarheten som kommer fram via kanaliseringen är vacker och oerhört hjälpsam. Vid önskemål kan jag ge dig verktyg, men är alltid du som bestämmer vad du gör med informationen och vilken väg du ska ta.

Jag talar inte om vad du ska göra, utan du beslutar alltid vad du vill göra. Jag vägleder inte om graviditeter, sjukdom, aktier, eller om död.
Vid en medial vägledning kanaliserar jag via en öppen kanal gentemot universum. Oftast används tarotkort i kombination med min intuition och ibland är det enbart kanaliseringen där jag får budskap från andevärlden.
Jag utgår ifrån min intuition där jag förmedlar information detaljerat och på ett öppet sätt. Jag kan uppleva mycket starka känslor och se bilder i mitt inre.

Varmt välkommen att ringa mig.
Bella

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.