Petra

Petra 


På Tarotguiden sen 2024
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

  Online för 13 tim sedan
Ring Petra 0939-204 00 79

Kärlek och ljus

Hej, jag heter Petra och är född I södra Chile, från min pappas sida är vi en släk där spåkonst, magi, healing och naturmedicin alltid varit en del av oss.
Min farmor är medicinkvinna och hjälper många i hennes by med hennes örter, växter och drycker.


Redan som liten kunde jag läsa av människor och få visioner, läsa av energier samt förstå intentionerna/käslorna de hade mot andra människor.


Har sedan ung ålder erfarenhet av Tarot kort, arbetar även med ljusmagi och Santeria. Jag har hjälp människor sedan tonåren med läggningar och ljusmagi. Jag är en god lyssnare och har en stor empati. Jag bemöter mina medmänniskor med kärlek, respekt och ärlighet.

Jag lägger all min kraft och energi som jag har när jag utför mitt arbete, hela min fokus ligger på dig som kund, jag tar in oss båda i en skyddande bubbla för att på så sätt inte låta negativa energier störa oss under vår tid tillsammans.

Låt mig hjälpa dig hitta svaren du söker för att fortsätta din väg i livet. Med mig kan du alltid förvänta dig 100% ärlighet.

Ser fram emot ditt samtal!

Petra.


Petra har haft sin gåva och väglett andra sedan 2024.

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.