Annelie

Annelie 


Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Tillsammans går vi igenom allt som du undrar över


Hej!

Jag har lång erfarenhet att känna mig in i andras framtid. Eftersom jag kommer ifrån dom småländska skogarna där kvinnorna i min släkt sen långt tillbaka har använt sig av spådom, magiska örter och drycker så har det gått i arv till mig.

Tillsammans går vi igenom allt som du undrar över, jag ser i spåkort för att analysera dina problem, jag använder även pendel och läser av personer på deras namn. Jag kommer även vägleda dig på rätt väg,där det kan va svårt att själv välja väg när man står i en vägkorsning.

Har även arbetat med människor som inte har hittat ljuset i sitt liv på grund av missbruk och våld i hemmet, har stor livserfarenhet på gott och ont. Men jag är positiv av mig och jag drar fram ljuset i mörkret. Känner av människor snabbt på kraft som jag får till mig. Jag har lätt för att prata med andra människor och är en god lyssnare.

100% tystnadsplikt är en självklarhet.

Varm energi och Kram till er AnnelieAlla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.