Agnetha

Agnetha 


På Tarotguiden sen 2021
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Jag hjälper, och vägleder dig så vi kan finna rätt väg att gå

Hej och Välkommen till din Tarotguide.
Jag hjälper, och vägleder dig så vi kan finna rätt väg att gå. Jag har ett brinnande intresse för Tarot, och använder även vanlig kortlek att spå i. Är träffsäker.

Har gener efter min mammas gamla moster, hon var en s.k spådam fram till mitten av 90-talet. Hon var mycket träffsäker, till och med polisen anlitade henne. Har en kusin som lägger Tarotkort och min syster är mycket Medial. Så intresset i familjen är mycket stort. Det började när jag gick i Högstadiet, då kom intresset för Astrologi, sen kom vanlig kortlek och Tarot in i mitt liv. Jag älskar att jobba med mina kort, det har ju blivit en livsstil.

Jag jobbar också på med min mediala sida, och att utveckla den. Har gått Reikkikurs.

Vad som helst som ditt hjärta vill diskutera, så är du hjärtligt välkommen att göra det hos mig. Jag har 100% Tystnadsplikt.

Lite om mig själv som medmänniska. Jag är alltså 52 år, har fem vuxna och utflugna barn och en man. Fyra Barnbarn. Bor i ett hus med vatten och naturen runt husknuten. Det har en mycket lugnade effekt på mig. Är mycket social, jobbar som undersköterska och har jobbat
med människor i hela mitt liv. Har träffat många olika människor genom åren.

Korten är alltså ett stort intresse jag har,och alltid haft. Låt nyfikenheten ta över, ring mig och få en trevlig stund. Jag finns här för dig.

Du är varmt välkommen att ringa mig.
Sänder styrkekramar.
M.V.H. Agnetha

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.