Eliza

Eliza 


Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Min specialitet att vägleda inom yrke, karriär och sysselsättning

Hej

Ringer du till mig får du vägledning genom främst tarotkort kombinerat med min intuitiva kontakt med en grupp guider som brukar vägleda mig både i vardagen och i samtal med andra.

Mitt yrkesliv har varit varierande men jag har mest jobbat för människor på olika sätt, bl a inom barnomsorg, socialt arbete och rehabilitering. Mina utbildningar är bl a barnskötare och socionom och i dag är har jag anställning som jobbcoach. Det har numera blivit lite av min specialitet att vägleda inom yrke, karriär och sysselsättning, men alla frågor är förstås möjliga.

Även min livsväg har varit krokig och periodvis ganska tuff. Det har gjort att jag sökt många vägar för att dels förstå orsaker till det jag gått igenom, dels för att hitta olika sätt att må allt bättre. Tack vare det har jag tagit mig igenom även de mindre positiva stunderna, vilket har gjort att jag idag har stor förståelse och respekt för andras livssituationer.

Välkommen att ringa mig så får vi se vilka möjligheter du har idag.
Kram


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.