Sandra

Sandra 


På Tarotguiden sen 2021
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Änglakort, Zen tarotkort, kärlek, acceptans, råd och intuition...

Hej!

Välkommen att ringa mig oavsett om du bara vill att jag ska lyssna och validera, rådge eller lägga kort för änglavägledning och budskap från universum eller för att få fram undermedvetna tankar och känslor!
Du kan höra av dig till mig oavsett om det gäller en snabb fråga/kortläggning eller om du vill jobba med något i ett längre perspektiv.
Jag använder mig mycket själv av min intuition, magkänsla, mina högre guider, mina änglakort och min Osho Zen Tarotkortlek.

Jag är en empatisk och intuitiv själ som har ett stort hjärta och bryr mig mycket om mina medmänniskor. Jag har en hypersensitiv personlighet och identifierar mig mycket med egenskaperna av en indigo adult.
Jag har lång erfarenhet av livets hårda utmaningar vilket har gett mig mycket slipade färdigheter i att läsa av människor och att höra vad de egentligen menar och känner när de kommunicerar...

Jag har samlat på mig mycket visdom under mitt relativt korta liv som jag gärna vill dela med mig av till dig och andra, för att sprida ljus och kärlek i världen, och förhoppningsvis för att kunna hjälpa en själ till ett mindre kravfyllt och mer meningsfullt liv.

Framförallt så tror jag faktiskt att alla svar finns inom oss själva, men dagens stressade och prestationsinriktade samhälle och livsstil har gjort att svaren vi söker och vårt högre syfte här i livet ligger undangömt någonstans i kroppen, sinnet eller själen... Vi behöver återupprätta kontakten med vårt innersta väsen för att skapa balans mellan det yttre och det inre, och vägen dit kan vara tung och slingrig. Ofta kan det vara skönt att få prata med någon som mig, som har gått igenom mycket, som förstår och kan validera, peppa och rådge..

Jag utbyter gärna tankar och ger råd kring allt i livet! Allt från självutveckling och relationer till ekonomi och jobb. Speciellt älskar jag att diskutera personlig och spirituell utveckling, existentiella frågor, psykologi, filosofi, astrologi, högre makter…


Allt du säger stannar mellan oss två.

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.