Resan hit

2023-11-14 02:23:54 av Annica

Hej!
Vad kul att just du tittar in här och läser min blogg.
När jag var barn kände jag mig ofta annorlunda, udda, utanför. Minns inte att jag upplevde något övernaturliga. Förutom att jag trodde att jag kunde flyga.
Som vuxen växte mitt intresse för det andliga och för Andra sidan. På min allra första storseans fick jag kontakt med min farfar som lämnade ett väldigt fint budskap till mig. Det kändes speciellt eftersom han dog innan jag föddes och därför hann vi inte träffas i det verkliga livet.

När jag var 35 år träffade jag en karismatisk och medial man.
Denna man gifte jag mig sedan med. Det känns som att åren med honom verkligen öppnade upp mig. Jag började förnimma saker, upplevde sådant som inte kunde beskrivas med logik.
Efter nio år tillsammans blev jag änka. Det var då som jag bestämde mig för att utforska min mediala sida. Jag ville lära mig mer. Gick kurser i mediation, kanalisering, regression och healing. Kom i kontakt med Helhetscentrum och dess grundare Susanne Jönsson. Bestämde mig för att utbilda mig inom healing. Och om bara någon vecka hoppas jag vara färdig med utbildningen och kan då titulera mig certifierad helhetsterapeut inom helhetshealing. Och en ny resa tar sin början.
Om den nya spännande resan och vad helhetshealing innebär, kommer nästa blogginlägg att handla om.
Varmt välkommen att följa med mig på resan!
Kram.Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.