Dragplåster?

2024-02-02 16:55:12 av Linn

Hej kära vapendragare, i en mer andlig bemärkelse förstås! Tänkte bara berätta lite mer om mig själv och mina tankar!
Jag har sedan länge arbetat både med barn, gamla, handikappade och djur. Och många gånger har helt okända människor berättat delar av sin livs historia, utan att vi knappt känner varandra. Jag ser det som en ynnest. Alla vi utsöndrar vi energier, vare sig vi vill eller inte. Och så långt jag har märkt, så har mina varit positiva och hjälpsamma.
Så klart har jag också mött människor, som sagt att de inte klarar av mig. Inte många, men de finns. Jag lägger problemet på dem, och går vidare. Vi kan inte vara hela världen tillags, så är det bara. Men vi kan få vägledning hur vi ska klara av dessa mindre behagliga situationer. Så inte de klistrar på oss sina dåliga energier.
Jag har inte varit inne på Tarotlinjen i Sverige så länge, arbetade tidigare mot Norge. Jag önskar därför att ni skriver vilka ca tider ni vill att jag ska vara inloggad! Ser framemot att få vägleda just Dig! Vi hörs!
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.