Energitjuvar

2024-07-30 06:24:54 av Bella

Ja,ibland kan livet eller andevärlden ge utmaningar och saker man ska ta sig en lärdom av.
Ibland kan energier flyga i luften eller få in sig andras energier och på det kan människor/själar förändras utan att dem tänker på det själva. Ibland kan man känna av deras energier,men då gäller det hålla reda på vems energier som är dina egna.
Ibland kan kan allt vara en mening i livet, för i detta liv ska vi lära oss nåt från tidigare liv vad det än är ,det kan vara glädje-lycka-kärlek- ledsamt-sorligt-besvikelse kan vara mycket mera än vi vet om själva. Som man kan gå in djupare på.
Gräver man långt in i hjärtchakrat så kan man få in så mycket känslor där m.m.Man kan gräva så mycket in på djupet i varje chakrans energier. Man kan få in uttryck-bilder m.m
Men vi alla har vi en ängel/guide vi kan alltid tala med eller be om ett tecken, tecken dyker alltid upp minst när vi annat det. Alla kan vi tolka det på olika viss eller på sitt sätt eller be nån hjälpa oss att tala med sin guide/ängel.
Kan säga med det finns inte bara positiva energier det finns av dåliga energier. Å Andevärlden är inte alltid positiv som många tror det kan finns ,det finns dåliga energier där med som kan ställa till det.
Jag och nån borde veta som vart med om en hel del från andevärlden finns inte bara jag som vart med om saker från andevärlden det finns många mera människor som vart med om saker från andevärlden. Än del vågar inte erkänna det,en del har blockerat det/vill inte minnas det. Det finns Många som inte vart med om saker från andevärlden heller,men många vill också säga att de vart med om saker för vara en del av det.

ÄNGLAR FINNS-ANDEVÄRLDEN FINNS???



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.