Vad gör ett medium och hur kan det hjälpa dig?

2023-02-20 18:39:29 av Eleonor

Ett medium är en person som har förmågan att kommunicera med andevärlden och kanaliserar information från andar till människor. Medium har funnits i olika kulturer och trosuppfattningar i tusentals år och har använts för att hjälpa människor att få kontakt med avlidna nära och kära eller för att få vägledning i livet.

Ett medium kan hjälpa dig på olika sätt. Genom att använda sin förmåga att kommunicera med andevärlden kan de ge dig information och budskap från avlidna personer som kan hjälpa dig att få svar på obesvarade frågor eller att läka från sorg och förlust. Medium kan också hjälpa dig att få vägledning och råd från andliga guider och änglar för att navigera genom livets utmaningar och beslut.

Det är viktigt att komma ihåg att ett medium inte kan förutse framtiden eller ta beslut åt dig. Istället fungerar de som en kanal för att ge dig information och hjälpa dig att ta beslut baserat på den informationen. Medium är också vana vid att hantera känslomässiga situationer och kan ge dig stöd och tröst när du behöver det som mest.

Om du funderar på att ringa ett medium är det viktigt att göra din forskning och hitta en erfaren och pålitlig person. Du kan fråga vänner och familj om rekommendationer eller söka på nätet efter recensioner och referenser. Kom ihåg att ett medium inte kan lösa alla dina problem eller svara på alla dina frågor, men det kan vara en hjälpsam resurs när du behöver vägledning och stöd från andevärlden.
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.