Tarot

2024-09-04 22:56:53 av Irene

Hej Livet är en spännande resa, ibland behöver vi dock lite hjälp och stöd. Vägledning med Tarot kan då bli ett verktyg för dig att få klarhet och vishet hur du ska hantera valsituationer och uppkomna problem. Mediala sessioner kan också vara ett sätt att hantera din andliga utveckling, Medium kan ge tips och goda råd förutom kommunikation med nära och kära från Andevärlden. Healing är något vi alla behöver och jag gör mitt bästa och ber för Healing om du vill detta efter varje session helt gratis, vill du enbart ha Healing på distans går detta också bra ,ring och beställ i så fall. Vi har alltid ett val vi måste göra, Vägledning syftar till att du ska kunna se och göra dina val. Framtiden har inte hänt ännu, den bestämmer du själv med dina val och du är ansvarig för dem. Det är min mening att vi människor gör misstag och då är det extra viktigt att kunna få ett Andligt och Helande perspektiv, det är därför jag känner ett stort engagemang och sann kärlek i mina andliga tjänster.



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.