Andlig utveckling

2024-10-18 13:26:38 av Caroline

En person som jag inte haft kontakt med så mycket under 1 års tid hörde av sig till mig för att hans liv var i kaos . Här är första gången jag en vecka innan plus hela veckan innan han hörde av sig . Haft så mycket andlig närvaro runt mej att jag kände mej onykter fast jag inte druckit en droppe . Det är oftast så jag känner att någon pockar på min uppmärksamhet . Visste inte just då vem hon ville ha kontakt med och frågade om de va nån varning till mig osv . Men kände inget sånt . Förens den dagen denna kille hör av sig å ja bara vet att de är till honom hon har budskap . Jag ser en kvinna i mitt inre med klänning och papiljotter och hårnät får fram ett namn på henne . Samt 2 olika namn på män . Just då förstår ja inte men frågar honom om han vet någon på andra sidan som heter Lisa , de visar sig då vara hans mormor får även då veta att namnen jag fått fram i form av 2 mäns namn är hennes makes namn alltså hans morfar var de andra namnet brukade han kallas för ! Det här är första gången jag fått en sån uppenbarelse och de va då jag visste att min förmåga är mycket större än ja kan drömma om . Och den växer för var dag . Jag la även kort på denna kille vilket både gav hopp , insikter och klarhet efter en tid . Det andliga är magiskt och vi kan få så mycket guidning bara vi vågor vara öppna för de .



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.