Skrämmande magiskt men helt naturligt!

2023-07-20 21:29:59 av Odens dotter

Intuition, psychic reading och medialitet vad är det?
Jag fortsätter med min kurs i kanalisering och upptäcker hur olika energiarbetet mellan att göra läsningar och vägledningar till fysiska personer och skillnaden att gå över till det mediala tillståndet, en högre energinivå för att få kontakt med avlidna och guider. Och änglar! Jag arbetar själv inte med ängla-energier pga religiösa trauman i min uppväxt men det var väldigt häftigt att uppleva ett meddelande från en sådan energi som jag vidarebefordrade till en klient <3

För vissa kan den här kontakten verka skrämmande, för andra kanske det låter magiskt men jag lovar er alla- det är helt naturligt! Det handlar bara om att tillåta sig att öppna upp <3

Jag älskar att prata om energier och lyssnar när du behöver prata <3
Du är välkommen att prata om stora och små problem, tillsammans hittar vi inspiration och hjälper dig på din väg <3
Jag hoppas vi hörs snart!Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.