Horoskop för Vågen Vecka 29 2024

Horoskop för Vågen Vecka 29 2024

Vågen, det sjunde tecknet i zodiaken, är känd för sin kärlek till balans, harmoni och estetik. Som ett lufttecken styrt av Venus, är Vågen ofta associerad med social kompetens, rättvisa och en stark känsla för skönhet. Deras period sträcker sig från den 23 september till den 22 oktober, en tid då vi söker balans och harmoni i övergången från sommar till höst.Vågen är ofta betraktad som det mest harmoniska och balanserade tecknet i zodiaken. De har en naturlig förmåga att se olika perspektiv och strävar efter rättvisa och jämlikhet i alla aspekter av livet. Deras kärlek till skönhet och estetik kommer ofta till uttryck i deras personliga stil och heminredning. Dock kan deras strävan efter balans ibland leda till beslutsångest och en tendens att undvika konflikter. Vågen är också känd för sin charm och sociala förmåga, vilket gör dem till uppskattade vänner och partners.

Mer om stjärntecknet Vågen

I relationer är Vågen omtänksam och hängiven, men kan ibland vara för kompromissvillig och undvika konfrontation. De behöver en partner som uppskattar deras känsla för rättvisa och harmoni, och som kan hjälpa dem att stå fast vid sina beslut. På arbetsplatsen är Vågen ofta en diplomatisk och samarbetsvillig medarbetare, känd för sin förmåga att skapa harmoni och balans i teamet. De trivs bäst i miljöer där de kan använda sin sociala kompetens och sitt sinne för estetik. Som ett lufttecken är Vågen alltid i rörelse, mentalt och socialt, vilket ger dem en unik förmåga att anpassa sig och skapa harmoniska relationer. Deras känsla för skönhet och rättvisa gör dem till värdefulla medarbetare och uppskattade vänner. Sammanfattningsvis är Vågen ett stjärntecken som symboliserar balans, harmoni och en djup uppskattning för skönhet och rättvisa. Deras diplomatiska natur och förmåga att se olika perspektiv gör dem till ovärderliga och uppskattade individer i alla sammanhang de befinner sig i.


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.