Horoskop för Oxen Vecka 7 2024

Horoskop för Oxen Vecka 7 2024

Oxen, det andra tecknet i zodiaken, är känd för sin stabilitet, uthållighet och praktiska sinne. Som ett jordtecken styrt av Venus, är Oxen ofta associerad med njutning, komfort och materiell säkerhet. Deras period sträcker sig från den 20 april till den 20 maj, en tid då våren är i full blom och naturen visar sin frodiga skönhet.Oxen är ofta betraktad som en av de mest pålitliga och stabila tecknen i zodiaken. De är kända för sin praktiska inställning till livet och deras förmåga att arbeta hårt och metodiskt mot sina mål. Deras kärlek till skönhet och komfort leder ofta till en uppskattning av konst, musik och god mat. De är dock också kända för sin envishet, vilket kan vara både en styrka och en svaghet. Oxen håller fast vid sina åsikter och är inte rädda för att stå upp för det de tror på, men kan ibland ha svårt att anpassa sig till förändringar.

Mer om stjärntecknet Oxen

I relationer är Oxen lojal och pålitlig, men kan ibland vara besittande eller svartsjuk. De behöver en partner som förstår deras behov av säkerhet och stabilitet, och som uppskattar deras praktiska och jordnära natur. På arbetsplatsen är Oxen ofta en stabil och pålitlig medarbetare, känd för sin uthållighet och sitt tålamod. De trivs bäst i miljöer där de kan se konkreta resultat av sitt arbete och där de har möjlighet att bygga och skapa något varaktigt. Som ett jordtecken är Oxen djupt rotad i den fysiska världen, vilket ger dem en stark känsla av verklighet och praktisk intelligens. Deras förmåga att hålla fast vid sina mål och att arbeta metodiskt mot dem gör dem till ovärderliga medarbetare och pålitliga vänner. Sammanfattningsvis är Oxen ett stjärntecken som symboliserar stabilitet, uthållighet och en djup uppskattning för de enklare njutningarna i livet. Deras praktiska sinne och starka vilja gör dem till pålitliga och värdefulla individer i alla sammanhang de befinner sig i.


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.