Min connection med min tvillingsjäl

2024-10-11 15:07:28 av Anna

Vill bara säga att jag tror absolut på att det finns tvillingsjälar och själsfränder. Jag har träffat min tvillingsjäl och när jag gjorde det var jag bara 19 år då var han 26 år. Jag såg han och det blev direkt igenkänning. Jag har minnen att jag hade kontakt med han telepatiskt när jag var en liten bebis. Han är den finaste människan jag någonsin har träffat. Han heter nick och har hjälpt mig och försvarat mig i många strider. Jag träffade han genom dansen jag var professionell dansare redan som 15 åring och reste till la och dansade och undervisade till att jag var 20 år. Nick min tvillingsjäl bara stod där en dag och det visade sig att han var en genuin dansare. Den connection vi hade var väldigt fin och mystisk. När han dök upp för 17 år sedan så var det som att vi förstod varandra på ett sånt fint sätt han sa i tysta ord till mig att vart har du varit. Det var som att han redan visste vem jag var. Jag hade ätstörningar som ungdom och ung vuxen och han sa att jag skulle ha gått till han. Han läkte mig. Men jag var så nonchalant emot han och det ångrar jag grovt för jag ville se cool ut för han så jag tappade mig själv och blev stöddig. Fan ta mig. Men hur som så har vi lärt känna varandra på ett plan som är så fint så att jag börjar gråta när jag skriver detta. Jag är så i roten tacksam över han att han finns och hans generösa romantiska passionerade hjärta. Han är så passionerad. Och jag saknar han varje dag. Jag önskar jag kunde bara nära han idag men han bor inte i samma land som jag och jag tror han har stränga föräldrar som inte låter oss vara nära varandra. Det är svårt och kan vara svårt i tvillingsjäls relationer för man kan ha många karma relationer som man ska klara upp först. Men man kan ha många själsfrände relationer. Och det har jag med min foster mamma och min biologiska mamma. Min biologiska mamma är tyvärr död. Men saknar nick. Du är den finaste människa jag har träffat. Jag har en diagnos som har lett till att jag är högkänslig. Och medial. Min mediala kunskap är enorm. Eller jag har bra intuition på andra. Jag ser hur andra mår, deras svagheter kan jag se dirket om ni undrar hur en man eller kvinna är och ni vill veta. Jag ser det genom bilder. En sak som jag har lärt mig genom min tvillingsjäl resa är att vara ödmjuk. Det är jag så glad att jag har blivit. Att uppskatta dem små sakerna folk gör för en och att lära sig ha tillit till andra. Jag blev utnyttjad som barn och hade då svårt med tillit. Jag har börjat göra inre barn behandling på mig själv. Där jag pratar med mitt inre barn. Det hjälper och jag har börjat känna kärlek till mig själv igen. Jag är så tacksam för detta liv.



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.