Niko

Niko 

Jag är en andlig rådgivare, lyssnare och vän. Redo att utforska livet och alla tankar tillsammans med dig.

På Tarotguiden sen 2024
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

  Online för 8 tim sedan
Ring Niko 0939-204 00 79

Vem är Niko?

Mitt namn är Niko och har tillbringat många år med att utforska djupet av människans psykologiska aspekt och andlighet. Med rötter i Transylvanien och Nordfinland och en uppväxt runt om i Norrland har jag fått en unik insikt i livets fullhet.

Jag har under lång tid observerat och studerat hur människors beteendemönster reflekterar deras inre tankar, känslor och sätt att hantera intryck. Min insikt har lett mig till att förstå hur viktiga både det mentala och andliga perspektivet är när det kommer till personlig utveckling och läkande. Det är en fin balans mellan dessa två världar – det mentala och det andliga – och jag har utvecklat en metod som skapar en logisk och helhetsbaserad förståelse av dem. Denna balansgång är hårfin, men samtidigt kraftfull, och det är just här mitt arbete är unikt.

Mitt arbete grundar sig på min erfarenhet och insikt jag har fått efter att ha djupdykt i kognitiv beteendeterapi (KBT). Det som skiljer mig från andra är att jag också väver in ett djupt andligt perspektiv i allt jag gör. Detta ger mina klienter möjlighet att utvecklas på flera plan – mentalt, emotionellt och andligt – samtidigt som vi hittar logiska och rimliga vägar framåt. Det andliga planet är ofta något som vi inte pratat om lika mycket, men det är där vi kan hitta de djupaste svaren och den mest varaktiga läkningen och ditt syfte.

Jag erbjuder ett nytt och medvetet sätt att tänka, där vi inte bara granskar och utmanar de tankar som strömmar genom huvudet varje dag, utan också kopplar dem till ett större sammanhang. Genom att kanalisera både psykologi och andlighet kan jag hjälpa mina klienter att skapa en helhetssyn där tidigare frågetecken blir till klarhet. Tillsammans kan vi utforska och förstå de djupare mönstren och skapa förändring som håller på lång sikt.

Oavsett var du står just nu, erbjuder jag en trygg och öppen miljö där vi tillsammans kan arbeta för att skapa balans, harmoni och läkedom i ditt liv.

Metod

Min metod är en balanserad kombination av modern förståelse och andlig vägledning. Jag har förmågan att identifiera andliga hinder och blockeringar samt bryta förbannelser sända i Andevärlden. Samtalen är öppna, fria och helt utan mall – en trygg plats för att utforska dina innersta tankar. Om inga andliga hinder finns, och motivet är rätt, kan helandekraft ofta förmedlas via telefonen. Vissa klienter kräver fler samtal. Detta skapar en unik möjlighet för djup läkedom, både mentalt och andligt.

Bakgrund

Min resa in i helandets värld började med min mor. Som barn upptäckte jag min förmåga att förmedla helande genom att lägga mina händer på hennes rygg. Denna gåva har sedan dess manifesterats i otaliga stunder, där jag har sett hur ordens och tungans makt skapar verkliga förändringar.

Genom att bo på många platser i Sverige har jag samlat perspektiv och insikter som har berikat min förståelse för människors inre liv. När jag arbetade som busschaufför blev det tydligt att min närvaro kunde erbjuda helande, ofta utan att jag ens behövde säga ett ord. Människor har avlägsnat bandage och upplevt förändring på plats, vilket visar på kraften i den inre transformationen.

Jag vet att genom att dyka djupt i den inre människan kan vi frigöra djupt rotade hinder och skapa en väg mot bestående välmående och frihet. Min roll är att vara en kanal för detta helande, att vägleda och stödja andra på deras resa mot helhet och balans.

Arbetsområden

Mina arbetsområden omfattar metoder för att stödja individer i deras personliga utveckling och helande. Jag erbjuder vägledning genom samtal där vi utforskar och lokaliserar mönster av negativ påverkan, inklusive tankar, beteenden och mönster som kan ha ärvts genom släktled och påverkat psykisk hälsa.

Genom att skapa medvetenhet om dessa mönster kan vi identifiera hinder och förhindra potentiella framtida utmaningar. Jag arbetar med att synliggöra andliga blockeringar och andemakter av negativt inflytande som kan stå i vägen för din inre resa. Min expertis gör att jag kan hantera dessa situationer professionellt och med respekt.

Samtalen är skräddarsydda för att möta dig där du är, utan krav på en viss mall. Tillsammans skapar vi en trygg och öppen atmosfär där du kan utforska dina innersta tankar och känslor. Målet är att stödja din inre utveckling och hjälpa dig att uppnå balans mellan det mentala och andliga.

Etiska riktlinjer

Som professionell andlig, mental och känslomässig vägledare skapar jag en trygg miljö för att utforska dina behov. Mitt arbete ersätter inte medicinsk behandling och jag ger inga finansiella råd. Jag kan ofta få budskap om ditt liv och förmedla helande kraft, men det är inte alltid en garanti att allt sker direkt.

Vår interaktion bygger på öppenhet och genuinitet, där vi fokuserar på att lokalisera vad som ger dig syfte till att erkänna ditt eget värde som Kung eller Drottning över ditt sinne.

Niko har haft sin gåva och väglett andra sedan 1999.

Nikos blogginlägg:









Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.