Månfaser

2024-02-01 11:06:58 av Emmy

Hej till alla!
Välkommen till min lilla hörna. Idag tänkte jag prata om månen. Den är i avtagande just nu och precis som den så känner jag mig med. Det är inget negativt i sig men omedvetet följer jag alla månfaser. Under den avtagande perioden blir jag lågmäld, har inte så mycket energi och vill mest ta det lugnt.

När månen växer vill jag starta projekt, börja med något nytt, och känner mig öppet för ny bekantskap. Och när det är fullmåne energin känns i hela kroppen, den håller mig vaken på nätterna och det blir svårt att koppla av. Har ni märkt att det blir så med er under månaden? Försök kolla i kalendern om månens position och jag lovar att ni kommer att få insikt. Det brukar jag göra och planerar enligt det. Jag tycker att det blir lättare för mig.
Ha en bra fortsättning på dagen!Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.