Beslut

2024-02-14 12:09:07 av Emmy

Hej alla vänner!
Idag tänkte jag prata om beslut som vi påverkas av kontinuerligt.
Under livets gång fattar vi beslut hela tiden. Vissa mer avgörande än andra. Jag tänker att dessa avgörande beslut som kommer att påverka våran framtid ska tas efter djupt övervägande men utan tvekan.
Ibland frågar vi familjen om råd, ibland frågar vi våra vänner och ibland ett och annat spådam.
I vilket fall som helst vi får inte och kan aldrig glömma att ingen annan än vi själva som kommer att leva en framtid med påverkan eller konsekvenserna av dessa beslut.
Därför är det viktigt att man är medveten om följderna. Visst är det väsentligt fråga andra om att stödja oss med råd men vi måste inse att vi är en produkt av våra egna erfarenheter.
Med andra ord, vi formas hela tiden av dem val vi gör. Vi kommer att uppleva saker som kommer till en själv just tack vare det vi har bestämt att vi ska göra.
Vi får inte vara rädda för att leva, känna, eller möta i framtiden av rädsla att vi tänker fel, eller vi kommer att bli besvikna.
Även i negativa upplevelser finns lärdom och något positivt. Det finns en mening med allting som händer oss. Vi kanske inte ser det just nu, men när vi ser i backspegeln får vi många gånger en Aha upplevelse.
Det är som att vi ser mer klarsynt meningen med det vi gick genom, upplevde eller kände.
Så våga fråga men samtidigt våga lev ditt liv för att ingen annan än dig kan göra det. Varken familjen, vännerna eller spådamen.
Ha en bra fortsättning på dagen!Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.