Soliga dagar

2023-07-05 09:26:37 av Agneta

I dag blir en bra dag, öppna ögonen varje morgon och säg det högt till dig själv.
Allt handlar om vårat inre och hur vi själva skapar vår dag och jag själv väljer att varje morgon skapa mig själv en bra dag genom att tala om det för mig själv direkt när jag vaknat :))

Vägarna i livet kan vara krokiga och vissa dagar är känns det som att U-svängarna är omöjliga men allt finns i vårat inre, så när du känner att i dag är det omöjligt, sätt dig ner och fundera och meditera och försök möta ditt inre jag och hitta lugnet för att ta dig ur de omöjliga svängarna, det är svårt men absolut inte omöjligt, allt är möjligt och vi kan alla fånga det men vi måste ha vidöppna ögon för det!!

Nu går jag in i ännu en dag och hoppas jag får många och kreativa samtal där jag får tillfälle att hjälpa till att ta fram den där bra dagen och minska på de jobbiga U-svängarna.

Tänk på att Universum är oändlig och att allt är möjligt och sist men inte minst, du är och blir vad du tänker så tänk positivt!!

Kram
Agneta
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.