Säg Ja till livet.

2023-07-24 16:43:07 av Agneta

Livet är en gåva vi fått och jag skulle vilja säga den finast gåvan vi någonsin fått men det är upp till var och en att hantera de utmaningar vi stöter på.

Ibland kan det vara svårt att hantera dessa utmaningar själv men om man rannsakar sitt inre och tar steg för steg, sekund för sekund så kan det vara lättare att hantera de utmaningar som kommer.
Börja dagen med att dricka ett glas vatten och innan du dricker vattnet så prata med det och tala om hur tacksam du är för livets gåva och drick sedan upp det.
Du kan även tacka vattnet för allt du har som är bra i livet och även lägga i en liten önskning innan du dricker upp det, vem vet den kanske slår in...
Det som händer mig när jag gör det är att jag mår bättre och jag får tillbaka den positiva känslan jag behöver för att överleva dagen och det är just det jag gör, lever för dagen.

Ett bra citat som jag hört innan är, du kan inte ändra det som hände i går och du kan inte heller ändra på det som sker i morgon men du kan ändra på det som sker här och nu så lev och njut i dag i denna stund.

Önskar er alla en underbar dag och vi hörs snart igen!!
Kram
AgnetaAlla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.