Manifestering och glädje

2023-07-07 12:39:32 av Agneta

Alla vet vi att alla skeden i livet kan variera mycket både till det bättre och till det sämre men det viktiga är att ha en positiv inställning varje dag och tänka på att efter regn kommer solsken.

För mig betyder manifestering mycket och att manifestera fram glädje och lycka är mitt mål varje dag när jag vaknar.
Oftast vill man ändra på saker och ting i sitt liv och man är oftast väldigt angelägen om att veta vad som ska hända i morgon eller till och med försöka ändra på det som varit vilket faktiskt om man realistiskt ska se på saker och ting är helt omöjligt, det enda du kan ändra på är här och nu, det som hände i går kan man aldrig ändra utan endast minnas och inte heller det som sker i morgon, det enda du kan ändra på är vad du gör just nu!!

Med det sagt vill jag säga att njut av stunden, lev för stunden och bringa fram de positiva och glada minnen du bär med dig istället för att rota fram de minnen som inte gör dig lycklig och med det kommer du genast må bättre och skapa energi och ladda batterierna till en lyckad dag och nära framtid.

Allt gott och vi hörs snart!!
Kram
AgnetaAlla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.