Agneta

Agneta 

Vill du få en upplevelse där dina känslor, tankar och ditt inre kommer i fokus så guidar jag dig gärna. Om du har en eller flera frågor så hjälper jag dig få svar med både kort och pendel.

På Tarotguiden sen 2023
Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Tarot, pendel samt guidning med hjälp av Änglarna och Universum.

Hej!

Mitt namn är Agneta och jag har varit medial sedan jag kan minnas och är uppvuxen i en familj där vi under hela min levnadstid varit aktiva inom det mediala mellan familj och vänner. Jag har också en stark intuition och har haft det sedan jag var barn och den har guidat mig genom livets alla riktningar.
Det är först på senare år som jag gett mig ut för att även försöka hjälpa andra genom att dela med mig av min mediala gåva som i stort är inriktad på känslor hos de personer jag läser av och det gör jag både genom att känna av personens aura samt genom tarotläsning.

Min gåva består främst i att läsa av känslor tack vare min intuition samt läsa i Tarot kort men jag kan även spå i kaffesump och arbetar även en del med healing där jag via känslor och tankar gör en healing på de som behöver det.
Jag tar även hjälp av pendeln om det finns frågor som kommer upp och ber änglarna och Universum guida oss med svar, dock är det framförallt ditt inre jag som hjälper pendeln att få fram rätt svar och med vår gemensamma kraft och energi kan vi tillsammans ta fram svar på de frågor som ställs.
Jag kan även vägleda dig med manifestering och hur du enklast kan använda dig av detta i ditt egna liv.
Kraften hämtar jag från mitt inre samt även från änglarna och Universum som jag arbetar mycket med och som ger mig guidning i mitt egna liv och den delar jag gärna med mig av till andra som behöver den.

Många svar kan de flesta av oss hitta inom oss själva. I bland behöver man dock guidning att nå fram till dessa svar och där kommer jag in i bilden och kan förhoppningsvis hjälpa just dig med att få svar på det du önskar och behöver få fram inom dig.
Jag lyssnar och tar till mig och har en stark vilja att hjälpa andra och hjälper gärna även dig att komma fram till de mål du önskar och svarar mer än gärna ärligt på de frågor du har med hjälp av mina och dina guider.

Är du intresserad av att få en läsning eller rent av bara svar på några frågor så kan jag hjälpa dig med de förmågor jag har eller om du behöver healing i ditt liv såväl känslomässigt som fysiskt så finns jag här för hjälp och guidning.

Vill du även videochatta med mig så går det bra, meddela mig i början på samtalet om du är intresserad så får du länken till videochatten när samtalet kopplas fram till mig.

Tveka inte att höra av dig och ser gärna fram emot ett samtal från just dig!!

Agneta


Agneta har haft sin gåva och väglett andra sedan 2022.

Medium Agnetas omdömen:

28 jul 2023
1 det går ej att komma fram /av Anonym (samtal)
19 jul 2023
Toppen, en 5:a. Jag fick svar på de frågor jag hade och de svar jag fick kändes rätt. /av Anonym (samtal)
7 jul 2023
5 /av Anonym (samtal)
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.