Venus konjunktion Solen - I Lejonets hjärta ❤️

2023-08-13 21:04:02 av Angie

Venus konjunktion Solen - I Lejonets hjärta❤️

Idag sker en exakt konjunktion mellan planeten Venus och Solen i Lejonets tecken. Venus är just nu i en retrograd period och håller på att bli till en Morgonstjärna. Om ca en vecka kommer hon snart bli synlig på himlen. Men just nu är hon osynlig och på ett kollektivt plan håller vi på att omvärdera ämnen kring kärlek, relationer och estetiska preferenser. Det kan uppstå bekymmer kring våra relationer av olika slag på ett kollektivt plan. I och med Venus är riktigt nära jorden så är det som om hon har ett förstoringsglas och ger oss en närmare titt på vad vi vill behålla i vårt liv och vad som ska gå bort. Oavsett vad så ändras våra preferenser markant.

Planeten Venus är kopplat till Kejsarinnan /Empress i Tarotkortleken. Hon är den kvinnliga motsvarigheten till Kejsaren. Detta är ett mycket positivt kort som är kopplat till fertilitet, trygghet, moderlighet, kärlek och skönhet. Hon har en stark skaparlust och lever i överflöd. Hon är ett med naturen och Moder Jord. Men så är det så att under livets gång så kan de alltid uppstå problem kring detta område. För det så måste man ta en djupare titt på korten för att se hur helhet ser ut när man ska tyda tarotkorten.

Behöver du lätta ditt hjärta på något sätt eller har funderingar kring jobb, relationer eller karriär så kan du alltid slå en signal. Det är alltid lika spännande för att se vilka kort som dyker upp.

Ta hand om dig
Kram från Angie ❤️Angies blogginlägg:


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.