❤️Nymåne i Tvillingars tecken och de Älskande ❤️

2023-06-17 22:40:52 av Angie

En nymåne i Tvillingarnas tecken bidrar till en ny början kring att skaffa sig nya sociala kontakter men framför allt i området kring kunskap och studier. En ny nyfikenhet kan växa fram och vi vill prova på någonting nytt. Tvillingarna är ett mänskligt tecken så intresse för sociala aktiviteter, börja studera något eller vara i allmän rörelse här i livet kan få nytt liv.

De Älskande eller The Lovers i tarotkorten är kopplat till yin och yang, maskulint och feminint och allmänt för livets polariteter som finns i vår fysiska verklighet och den kosmiska. Detta är det stora arkana kortet som är kopplat till Tvillingarnas tecken. Men detta kortet är även kopplat till kärlek, själsfränder som förenar sig men även val som du behöver göra i livet. Detta är inte så romantiskt kort som det kan tyckas. Men generellt är det ett kort som är kopplat till kärlek, relationer och harmoni. Men det är viktigt att se helheten när man lägger fram korten i en tarot läggning.

Du är alltid varmt välkommen till en tarot vägledning hos mig.

Kram från Angie❤️



Angies blogginlägg:














Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.