Sommartider - 3 av Bägare ❤️❤️❤️

2024-07-20 12:19:33 av Angie

Sommartider - 3 av Bägare ❤️❤️❤️

Vi är mitt i Juli månad och de flesta har semester. Själv njuter jag av sol, bad och att umgås med mina nära och kära. Men det kan också vara en rätt så festlig månad där man träffar nytt folk eller får vara med om olika firanden.

Hur kan man se via tarotkorten att firande och fest är något som väntar er? Oftast när jag ser att någoting festligt ska dyka upp den närmaste tiden så brukar 3 av Bägare / 3 of Cups korten komma fram när jag gör en tarot läggning. Det är ett kort kopplat till fest, firande och god mat. Har man 4 stavar bredvid så kan det vara kopplat till bröllopsfirande eller om man har 10 bägare bredvid så kan en väldigt stort, festligt firande med nära och kära dyka upp på din väg. 3 av Bägare är ett rätt så lättsamt kort. Men man bör läsa av helheten.

Behöver ni vägledning med hjälp av tarotkorten så slå ett pling till mig.

Önskar er för övrigt en trevlig sommar ☀️
Kram från Angie



Angies blogginlägg:















Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.