Jord - stabilitetens språk

2023-09-17 10:14:53 av Angie

Just nu befinner sig Merkurius och Solen i Jungfruns tecken och Jupiter är i Oxens tecken. Det var inte så länge sedan Merkurius var i retrograd och en Nymåne ägde rum i Jungfruns tecken den 15e september. Det finns en stark jord tecken dominans i himlen. Med andra ord på ett kollektivt plan så ligger mycket fokus på jobb, stabilitet och struktur.

Mynten eller Pentacles är den svit som är kopplat till jord elementet i tarotsystemet. Får man upp många kort av detta slag så är det ett tecken på att man måste ha tålamod, jobba, inte vara för allt impulsiv och ha ett moget förhållningssätt mot omvärlden. Men mynten/Pentacles kan även tala om att situationen du befinner dig kan kännas stagnerad. Jord elementet tar sin tid och tycker inte om att ta risker och kan vara allt för bekväm. Det är ett feminint element så jord tänker först och agerar senare.

Om du behöver vägledning med hjälp av tarotkorten så är du varmt välkommen till mig ❤️

Önskar dig en trevlig dag ☀️Angies blogginlägg:


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.