Hej alla coola modiga själar

2024-09-27 14:20:07 av Anna

Hej igen jag tänker på att nu kommer hösten, det kän kännas lite tungt nu men se till att ta hand om det inre barnet och va ute i naturen minst en timme om dagen. Ring vänner och prata, lite lättare sagt än gjort. Men jag hade tänkt att ta mig ut i skogen imorgon. Jag har röster ifrån min tvillingsjäl det är så fint att höra hans röst. Har ni någon tvillingsjäl som ni vet vem det är?
Jag har lidit av depression i väldigt många år. Attraherat in dåliga inte så sunda människor i mitt liv men har lärt mig att sätta gränser och ta det mer lugnt. Jag kom ihåg i min 20s att jag hade sån harm för folk som inte visade mig respekt och dem var mina vänner när jag var 21 lämnade alla precis alla mina vänner mig ryggen. Jag hade ingenstans att gå. Ingen att prata med.
Jag är fortfarande ensam väldigt mycket, har ingen sambo eller partner eller barn.
Kanske jag innerst inne som har valt det. Men önskar att jag var ute mer och träffade folk. Jag ser mig framför mig där jag äger ett stort hus och har en stor familj. Jag visualiserar så varje dag. Hoppas det går i uppfyllelse. Jag har en sorts kontakt med min högre kraft som jag kallar gud. Han har gett mig så fantastiska saker som pengar, välstånd, frihet, försvar.
Har ni kontakt med eran högre kraft? Har ni en högre kraft?



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.