Godmorgon alla vackra krigare

2024-10-21 10:09:30 av Anna

Kom ihåg att du är vacker precis som du är. Ge dig själv kärlek och empati.
Jag ser det som att det är bra att ge sig kärlek. Vardagligen.
Varje dag utsätts vi för prövningar som tex en arg busschaufför gnäller eller det är bråk hemma i familjen eller det är till och med svåra saker som skilsmässa med dig partner eller med dina föräldrar. Du kanske har varit med om förlust med någon nära har gått bort. I 17 år så hade jag tunnelseende jag bara gjorde mitt liv och stängde ute alla och stängde ute alla känslor och tankar. Vet du... Det blev inget resultat av det. Bara mer nedergång och sorg. Jag har levt i mycket sorg dessa 17 år. Känt mig övergiven och den som har övergett mig mest är jag själv. Jag insåg att jag måste vara min älskande förälder och att det går att lösa problem om jag ger det tid och ork. Som att tex bli glad igen. Jag har börjat affirmera bra affirmationer och ber varje morgon och mediterar. Det är viktigt att vara nära sitt hjärta. Att inte överge sig själv. Jag har ingen partner eller barn och önskar så mycket att jag hade det. Men då är det viktigt att jag blir vän med mig själv. Det är jag idag och är väldigt nöjd med mitt liv .



Annas blogginlägg:









Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.