Månen. 18.09.24

2024-09-18 11:13:04 av Anna

Hej alla fina själsdykare.
Fullmåne. Och det kän kännas tungt i livet med allt bagage man har. Denna måne får en att rensa bort allt gammalt bagage. Man kan känna sig lite sentimental dessa dagar och om man har många trauman så kan det komma upp i block fältet. Det handlar om att lämna över allt sitt belast och groll till universum och känna Guds välsignelse i hela kroppen och bara ha tillit till att man är omhändertagen. Jag brukar innan jag går och lägger mig ha kropp scanning som ett verktyg. Men denna måne handlar det om att verkligen försöka hela tiden lämna över sitt groll och negativitet till universum och låta fullmånen rensa allt bagage. Det kommer bli som en skön känsla för dig som har hamnat snett om du har tro. Tro och kämpar för att det ska bli bättre. Du kommer bearbeta saker och märka att du inte behöver reagera snarare agera. Du kanske får ett nytt jobb. För många är det en bra tid med mer pengar och mer anställning till jobb. Du behöver iaf rensa bagageluckan till din själ. Och lämna utrymme till hopp, tillit och tro. Ta en dag i sänder. Försök att ta det lugnt. Det kan komma mixade energier till dig. Som att du känner en äckel känsla. Det är ifrån dina trauman. Ta det lugnt och låt läka. Försök att gå till skogen och njut. Försök att rensa själen och huvudet. Det är oftast pga för mycket tankar man bygger på sig mer trauman så försök att rensa det ni har på insidan. Gör något vettigt varje dag.



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.