Hej alla vackra själar.

2024-10-06 10:25:39 av Anna

Sitter och tänker på att när man har ångest så är det mest vis självcentrerade rädslor och att det hjälper inte att brusa upp sig när det sker ett problem i vardagen.
Det bästa är att veta att man är supportrar av en högre makt jag vill kalla gud. Jesus är bra att vända sig till också. Igår på dagen var jag jätteledsen och jag undrade hur jag skulle få det bra. Då plötsligt bestämde jag mig att be till Jesus och han omfamnade mig med hela hans väsen. Jag kände helt plötsligt tillit och en fantastisk kapitulation. Idag har jag varit glad hela dagen. Jag kan ha en tendens att grubbla. Men det ödslar bara energier. Jag har börjat plugga japanska, matte, och körkortsteori jag har inget körkort jag skäms lite för det men det är ju onödigt iof för det är ju mitt liv liksom. Men Jesus är med dig och ha tillit till att gud supportrar dig och bara luta dig tillbaka. Gud gör sin grej.
Det har varit solförmörkelse och tror att det fortfarande är det. Det kan leda till att gamla känslor från förr kommer upp och du kan känna ångest och att du är rädd och stressad.
Se till att neutralisera dina energier genom att hålla i stenar, bön, och bada mycket vatten lugnar ner nerverna så ju mer bad desto bättre. Se till att vara extra snäll och kärleksfull med dig själv.
Gör spa tex.
Själv har jag badat idag och det är skönt efter man känner sig så harmonisk och skön.
Jag tror att det finns änglar som vakar över oss eller snarare att våra nära och kära som har gått bort skyddar oss. Att det finns något vackert efter detta liv. Men det är redan vackert det är bara att öppna upp ögonen för det.
Nu ska jag fortsätta min dag.
Önskar dig en bra dag.



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.