Tålamod

2024-10-17 12:44:19 av Anna

Hej alla kära krigare hoppas ni har en bra vecka. Jag har haft en stilla morgon och hunnit meditera och bett. Jag ber varje morgon att gud ska ta bort mina karaktärs defekter och att han ska ge mig en bra dag. Jag har i många många år tillämpat tålamod i mitt liv och jag kan säga till er att jag har inte valt att använda tålamod jag har varit tvungen att praktisera den. Jag har varit med om många motgångar med förbättrande människor som inte alls är kärleksfulla. I vissa fall har jag blivit apatisk för jag blivit så slagen i livet. Men jag använder mig av stenar som rosenkvarts och selestin och amnetist. Och jag mediterar och går ett tolvstegs gemenskap där man lär sig att leva. Jag har varit mycket rädd i livet där jag har varit rädd att förlora allt. Men en sak som jag vill säga er....... Om ni går igenom mycket jobbigt. Ge inte upp det kommer komma en dag där ni ser tillbaka på denna tid och är stolta över er själva att ni har klarat så mycket. Ni är starkare än vad ni tror. Ni kan alltid ringa till mig om ni vill ha vägledning. Jag finns på telefon på svensk dagtid. Hoppas ni har och få en bra fortsättning på dagen Mvh/ Anna



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.